Skip to content
FORWARDING THE INTEREST OF AWESOME IN THE UNIVERSE, €1.000,- AT A TIME.

Over Awesome The Hague

Awesome Den Haag wordt op vrijwillige basis georganiseerd door enthousiaste inwoners van Den Haag. Samen willen we meer awesome ontwikkelingen in de stad mogelijk maken.

Awesome The Hague is een chapter van de wereldwijde Awesome Foundation.

Op dit moment wordt Awesome The Hague georganiseerd door:

Arn van der Pluijm

Arn van der Pluijm werkt in Den Haag het liefst aan creatieve projecten die te maken hebben met civic tech.

Nout Hogesteeger

zelf_oscars_foto-2

Nout is een afgestudeerd product ontwerper die zich focust op het ontwikkelen en bouwen van sociale oplossingen en services voor de stad. Dat doet hij zich te
verbinden aan verschillende initiatieven en projecten. Wat hem enthousiast maakt is het mogelijk maken van ideeën en projecten,  waarbij er samen iets gebouwd wordt.

En waar mensen zich aan willen blijven verbinden. Tenslotte helpt hij je graag de gekste vragen te beantwoorden, dus barst los!

Anjel Punte

Anjel-Portret

Anjel is als relatieve nieuwkomer in Den Haag de stad aan het ontdekken. Stuitend op de vele leuke gezichten die onze stad kent, begon het bij haar te kriebelen om die bij elkaar te brengen. Met een achtergrond in journalistiek en politiek heeft zij ervaring in het opduikelen van opmerkelijke verhalen en perspectieven.
“Ik heb zin om met jou en de rest van het Awesome The Hague-team de volgende Pitch Night tot een succes te maken. Met verrassende ideeën voor Den Haag, en een avond vol mensen waarvan je nu nog niet weet dat je ze wil leren kennen.”

Jij???

avatar6

We werken graag samen met iemand die de communicatie/PR op zich neemt. Wil je meehelpen om een groot succes te maken van de Awesome The Hague Pitch Nights? Neem dan contact op!